Werving en Selectie – Payrolling – Detacheren – Uitzenden

Diensten

Onze belofte is een optimale dienstverlening aan onze opdrachtgevers en goed werkgeverschap voor onze uitzendkrachten. In alle gevallen besteden wij persoonlijke aandacht aan onze relaties. Indien nodig zijn wij dag en nacht bereikbaar voor onze klanten.

Markooij Uitzendbureau zorgt voor flexibiliteit in uw personeels organisatie.

Werving en Selectie

U geeft de werving en selectie procedure uit handen en u ontvangt van Markooij Uitzendbureau na de afgesproken periode een aantal profielen van kandidaten die wij voor u geselecteerd hebben.

Uitzenden

Uitzenden is een prima manier om in een plotselinge personeelsbehoefte te voorzien. Wij regelen het voor je: snel een gemotiveerde kracht, zonder de lasten en risico’s. Markooij Uitzendbureau is uw Partner.

Payrolling

Payrolling van Markooij Uitzendbureau staat voor gemak, flexibiliteit en goede service. Wij nemen de uitbetaling van uw medewerkers over, inclusief alle verantwoordelijkheden en risico's

Detacheren

U heeft snel iemand nodig. Precies die ene. Want… ziekte, met verlof of de hele afdeling is tijdelijk onderbezet. Wat de reden ook is, Markooij Uitzendbureau is altijd en onvoorwaardelijk het antwoord op drukte, achterstanden en tijdelijke verandertrajecten.

Werving en Selectie

Bij werving en selectie geeft u Markooij Uitzendbureau de opdracht om opzoek te gaan naar personeel voor uw organisatie. Nadat wij in samenwerking met u een organisatie-functieprofiel hebben opgesteld, gaan wij vanuit ons netwerk en onze database opzoek naar de geschikte kandidaat.

U geeft de werving en selectie procedure uit handen en u ontvangt van Markooij Uitzendbureau na de afgesproken periode een aantal profielen van kandidaten die wij voor u geselecteerd hebben. Uiteraard zijn alle kandidaten vooraf uitvoerend door ons persoonlijk gescreend. Wij zoeken de juiste vis uit de kom voor u. Hierbij hanteert Markooij No-Cure No-Pay.

Uitzenden

Als uw bedrijf structureel of incidenteel te maken heeft met personeel problemen is Markooij uw oplossing. Dit om tijdelijke drukte op te vangen. Daarnaast is de uitzend formule een uitkomst om medewerkers te vervangen die vanwege ziekte of zwangerschap tijdelijk niet inzetbaar zijn.

Een uitzend overeenkomst kan ook de uitkomst zijn wanneer u met wisselende pieken te maken heeft binnen uw organisatie. Uitzenden is flexibiliteit in samenwerking met Markooij Uitzendbureau. Opzoek naar de gouden combinatie tussen werkgever en werknemer en het creëren van een win-win situatie.

Payrolling

Payrolling is een flexibele oplossing voor de werkgever. Wij bieden voor u de juiste oplossing wanneer u de selectie van personeel graag in eigen hand houdt, zonder de bijbehorende risico’s en administratieve verplichtingen. Met Payroll nemen wij zorg en werk voor u uit handen. Markooij uitzendbureau is voor u de optimale partner in payrolling voor uw organisatie.

Als u gebruikt maakt van het payroll concept, neemt u zelf de werving en selectie van uw personeel voor rekening. Waarna de werknemer bij Markooij uitzendbureau op de loonlijst komt.

Detachering

Als uw bedrijf te maken krijgt met tijdelijke onderbezetting, zwangerschapsverlof of een project dan is het werken met detacheringskrachten de ideale manier om uw tijdelijke drukte op te vangen. Met detachering bieden wij u de combinatie van flexibele tijd en zekerheid.

Met detachering nemen wij zorg en werk uit handen. Van werving en selectie tot een vlekkeloze administratieve afhandeling.

Bel nu!